بامیان؛ رقابت های والیبال میان نه تیم در شهر این‌ ولایت آغاز شد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۸ - ۱۳:۸
بامیان؛ رقابت های والیبال میان نه تیم در شهر این‌ ولایت آغاز شد

رقابت‌های والیبال میان نه تیم محصلان پوهنتون بامیان از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان، در جمنازیوم روح الله نیکپا آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم پوهنزی زراعت و پوهنزی علوم اجتماعی به‌ مصاف هم رفتند که در نتیجه؛ تیم پوهنزی زراعت به‌ تفاوت ۳ـ۱ میدان حریف خود را شکست داد و پیروزی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش در میان محصلان، به مدت‌ یک هفته برگزار می شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۴:۳۸
Background image

تخار؛ پایان رقابت های والیبال با اشتراک ۲۲ تیم در شهر تالقان

رقابت های والیبال، با اشتراک ۲۲ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته، در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان به پایان رسید.

در دیدار نهایی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۳:۴۳
Background image

دایکندی؛ مسابقات دوش با اشتراک بیست ورزشکار در ولسوالی اشترلی دایر گردید

رقابت‌های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون اتلتیک ولایت دایکندی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان بیست ورزشکار از کتگوری سنی جوانان برای مدت یک روز در ولسوالی اشترلی دایر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۳:۴۱
Background image

دایکندی؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک بیست ورزشکار در ولسوالی خدیر برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان بیست ورزشکار از کتگوری سنی بزرگسالان برای مدت یک روز در ولسوالی خدیر دایر. . .

BACK TO NEWS