بامیان؛ رقابت‌های گروهی فوتبال زیر ۱۸ سال میان ۱۴ تیم در ولسوالی یکاولنگ نمبر یک آغاز شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۴ - ۹:۳۵
بامیان؛ رقابت‌های گروهی فوتبال زیر ۱۸ سال میان ۱۴ تیم در ولسوالی یکاولنگ نمبر یک آغاز شد

رقابت‌های گروهی فوتبال زیر ۱۸ سال با اشتراک ۱۴ تیم از سوی فدراسیون فوتبال ولایت بامیان در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت در ولسوالی یکاولنگ نمبر یک ولایت بامیان آغاز شد.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم‌های تلاش و اتحاد میان‌هم قرار گرفتند که در نتیجه تیم تلاش توانست با تفاوت ۱-۳ از تیم اتحاد پیشی بگیرد د و پیروز میدان شود.

این رقابت‌ها که هدف آن رشد فوتبال میان نوجوانان عنوان شده، قرار است تا یک ماه آینده ادامه داشته باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۸
Background image

ورزشکار جودوی افغان پس از یک پیروزی و یک شکست از رقابت‌ها حذف شد

در بخش جودوی بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی ایچی-ناگویا در جاپان، حکمت‌الله رحمانی در وزن منفی ۶۶ کیلوگرام، نخستین رقابت خود را برابر حریف کمبودیايی با پیروزی پشت سر گذاشت؛ اما در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۵
Background image

غور؛ آغاز رقابت‌های فوتسال مکتب خصوصی سخا با اشتراک ۱۱ تیم در فیروزکوه

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۱ تیم مکتب‌ خصوصی سخا از سوی کميته ورزشی این مکتب‌ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروزکوه آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۴
Background image

نورستان؛ آغاز رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی مندول

رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، در مرکز ولسوالی مندول آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

BACK TO NEWS