اشتراک سکرتر جنرال فدراسیون جمناستیک در بیست سومین کنگرس میتینگ فدراسیون جمناستیک آسیایی در چین

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲ - ۱۰:۵۲
اشتراک سکرتر جنرال فدراسیون جمناستیک در بیست سومین کنگرس میتینگ فدراسیون جمناستیک آسیایی در چین

بیست سومین دور کنگرس میتنگ از سوی فدراسیون آسایی جمناستیک در شهر شانگهای چین به تاریخ۲۰و ۲۱ سپتامبر برای دو روز به هدف ارایه گزارش از سال ۲۰۲۴فدراسیون آسیایی و برنامه های سال جدید ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ برگزار شده بود.

در این کنگرس روسای هشت کمیته جمناستیک (جمناستیک هنری مردان ، جمناستیک هنری زنان ، جمناستیک برای همه ، آکروباتیک جمناستیک ، پارکور جمناستیک ، آیروبیک جمناستیک ، ترمپلین جمناستیک و ریتمیک جمناستیک ) گزارش های خود را ارایه نمودند.

این کنگرس قابل با حضور داشت ریس فدراسیون آسیایی سکرتر جنرال فدراسیون ملی جمناستیک حضور داشته و مسولین فدراسیون کشور ایران و ازبکستان در مورد ترینینگ کمپ طویل المدت برای مربیان داوران و ورزشکاران فدراسیون ملی جمناستیک بحث و تبادل نظر صورت گرفت .

در این گنگرس فردین امید جلالی سکرتر جنرال فدراسیون جمناستیک کشور اشتراک نموده و گزارش از کارکرد های سال ۲۰۲۴ فدراسیون ملی جمناستیک ارایه نمودند.

در این کنگرس ۳۰ تن رییس ویا سرکرتر جنرال فدراسیون جمناستیک از کشور های مختلف اشتراک ورزیده بودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۱:۱۹
Background image

بلخ؛ مسابقات جودو با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در شهر مزار شريف برگزار گردید

رقابت‌های جودو از سوی نمايندگی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان ۱۰۰ ورزشکار در اوزان مختلف برای مدت یک روز در شهر مزار شریف دایر گردید.

در انجام این پیکارها از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۱:۱۰
Background image
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۹:۲۲
Background image

برگزاری نخستین دور رقابت‌های پارا شوتینگ میان چهار ولایت در کاپیسا

نختسین دور رقابت‌های پارا شوتینگ (نشانه‌زنی با تفنگ‌های لیزری) با اشتراک ۲۵ ورزشکار چهار ولایت از سوی فدراسیون ملی پارالمپیک در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در مرکز. . .

BACK TO NEWS