آغاز پنجمین دور رقابت‌های انتخابی قوت‌الرمی میان ۱۰۰ ورزشکار در کابل

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۳۲
آغاز پنجمین دور رقابت‌های انتخابی قوت‌الرمی میان ۱۰۰ ورزشکار در کابل

پنجمین دور رقابت‌های انتخابی قوت‌الرمی میان ۱۰۰ ورزشکار از ۱۰ کلب شهر کابل، از سوی فدراسیون ملی قوت‌الرمی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، با حضور مولوی عتیق‌الله خالد رییس تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل و شماری از مسوولان ورزشی در جمنازیوم ۵۰۰ نفری اداره ورزش آغاز شد.

این رقابت‌ها در کتگوری سنی نوجوانان، جوانان و بزرگ‌سالان برگزار شده و در پایان؛ از میان ۱۰۰ اشتراک کننده، ۳۰ ورزشکار برای تیم انتخابی قوت‌الرمی کابل گزینش می‌شوند.

این رقابت‌های به‌هدف شناسایی ورزشکاران برتر برای تیم انتخابی کابل برگزار شده و دو روز ادامه خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۲:۰
Background image

ملی‌پوشان ووشوی کشور برای حضور در رقابت‌های آسیایی المپیک جاپان آمادگی می‌گیرند

پنج تن از ورزشکاران تیم ملی ووشوی کشور، از یک هفته به این‌سو از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش، وارد اردوی تمرینی و قرنطینه شده و تمرینات. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۱:۵۸
Background image

سمینار آموزشی داوری و مربیگری بوکسینگ با حضور ۶۰ داور و مربی در کابل آغاز شد

سمینار آموزشی داوری و مربیگری بوکسینگ از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش، با حضور ۶۰ تن از داوران و مربیان از مرکز و شماری از ولایت‌های کشور،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۱:۵۱
Background image

چهارمین دور مسابقات آزاد تکواندو در ولایت غزنی به پایان رسید

چهارمین دوره رقابت‌های آزاد تکواندو ولایت غزنی به مناسبت گرامی‌داشت کسب نخستین کاپ قهرمانی آسیا توسط محسن رضایی، کاپیتان تیم ملی تکواندوی افغانستان، با اشتراک ۲۰۰ از ۱۵ ولایت اشتراک. . .

BACK TO NEWS