شاه محمود نبرد ملی پوش اتلتیک مهاجر کشور مقیم در ایران برای المپیک ۲۰۲۰ جاپان انتخاب شد .

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۵ - ۱۴:۴۱
شاه محمود نبرد ملی پوش اتلتیک مهاجر کشور مقیم در ایران برای المپیک ۲۰۲۰ جاپان انتخاب شد .

شاه محمود نبرد ملی پوش اتلتیک مهاجر کشور مقیم در ایران برای المپیک ۲۰۲۰ جاپان انتخاب شد . رقابتهای انتخابی برای المپیک ۲۰۲۰ با حضور داشت دوکتور حفیظ الله ولی رحیمی رییس عمومی تربیت بدنی و ورزش و کمیته ملی المپیک امروز راه اندازی شد .

در این رویداد ۹ ورزشکار از ولایت های مختلف شرکت کرده بود که سرنجام شاه محمود نبرد توانست ۱۰ .۵۸ ثانیه حریفان خود را شکست دهد و برای المپیک ۲۰۲۰ جاپان انتخاب گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۵۶
Background image

ننگرهار؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۷۰ تیم در ولسوالی مومند دره به پایان رسید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۷۰ تیم که از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، در ولسوالی مومند دره این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم باسول شاهین به پایان رسید.

در بازی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۵۳
Background image

ننگرهار؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۶ تیم در ولسوالی پچیراگام آغاز شد

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۶ تیم از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، در ولسوالی پچیراگام این ولایت آغاز شد و دو هفته ادامه خواهد داشت.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم زمرخیل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۴۹
Background image

بلخ؛ رقابت‌های کورش میان ۱۱۰ پهلوان در ولسوالی دولت‌آباد برگزار شد

رقابت‌های کورش محلی میان ۱۱۰ پهلوان از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی دولت‌آباد این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها، ۱۵ جوره مساوی شد و ۴۰ پهلوان دیگر با شکست. . .

BACK TO NEWS