مسابقات تکواندوWT به مناسبت ارج گزاری و یاد بود از پیشکسوتان ورزش ولایت غزنی دایر گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۳/۲۷ - ۱۰:۵۹
مسابقات تکواندوWT به مناسبت ارج گزاری و یاد بود از پیشکسوتان ورزش ولایت غزنی دایر گردید

مسابقات تکواندو با اشتراک ۸۰ ورزشکار از کلپ های مرکز غزنی و یک تیم از ولسوالی جاغوری در کتگوری سنی نونهالان نو جوانان، جوانان وبزرگسالان به روز جمعه ۲۶ جوزا سال از سوی فدراسیون مربوطه در جمنازیم آمریت ورزشی آغاز گردید.

هدف راه اندازی این مسابقات ارج گزاری ویاد بود از پیشکسوتان ورزش ولایت غزنی نام گزاری بوده است.

در اخیر برای ورزشکاران برتر مدال وحکم قهرمانی از سوی مسولین اداره ورزش ولایت غزنی اهدا شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۲۱:۵۴
Background image

مسابقات کورش با اشتراک ۴۰ ورزشکار در ولسوالی بلخاب ولایت سرپل برگزار گردید

رقابت‌های کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل میان چهل ورزشکار از مربوطات مرکز و قریه جات ولسوالی بلخاب برای مدت یک روز دایر گردید.

در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۳:۲۰
Background image

دیدار حافظ احمدجان زدران معاون فنی و مسلکی اداره ورزش کشور با مسوولان کمپنی مربیاز

حافظ احمدجان زدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، در یک دیدار با مسوولان کمپنی مربیاز؛ از سرمایه‌گذاران داخلی کشور، پیرامون گسترش همکاری‌ها در بخش ساخت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۹:۳۰
Background image

برگزاری رقابت‌های پهلوانی میان سه ولایت در ننگرهار

رقابت‌های پهلوانی میان ۸۵ پهلوان سه ولایت، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، در شهر جلال‌آباد مرکز این ولایت برگزار شد.

در رقابت‌ها پهلوانان ولایت‌های ننگرهار، کنر و لغمان. . .

BACK TO NEWS