تخار؛ رقابت های تکواندو wtf با اشتراک ۸۰ ورزشکار در شهر تالقان برگزار شد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۰:۱۶
تخار؛ رقابت های تکواندو wtf با اشتراک ۸۰ ورزشکار در شهر تالقان برگزار شد

رقابت های تکواندو wtf تحت نام جام مرحوم حبیب عرب با اشتراک ۸۰ ورزشکار از سوی نمایندگی این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش در جمنازیوم ورزشی شهر تالقان برگزار شد.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی نونهالان ، نوجوانان و بزرگسالان و در کتگوری سنی مختلف اشتراک نموده بودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد ورزش تکواندو در این ولایت بوده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۵:۳۲
Background image

کندز؛ برگزاری رقابت های پرورش اندام و فتنس با اشتراک ۵۰ تن درمرکز

رقابت های پرورش اندام و فتنس با اشتراک ۵۰ تن از سوی نمایندگی فدارسیون این رشته درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در مرکز شهر این ولایت برګزار شد.

در این رقابت ها. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۵:۲۹
Background image

سمنگان؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۸ تیم در ولسوالی خلم

رقابت های فوتسال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدارسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در ولسوالی خلم به پایان رسید.

در فینال این رقابت ها تیم شهر یار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۲:۴۴
Background image

مسابقات والیبال میان شش تیم در ولسوالی سانچارک ولایت سرپل به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل میان ۶ تیم که از دو روز به اینسو در ولسوالی سانچارک این ولایت ادامه داشت، خاتمه یافت.

د. . .

BACK TO NEWS