دایکندی؛ آغاز رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۱ تیم در شهر نیلی

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۹:۲۰
دایکندی؛ آغاز رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۱ تیم در شهر نیلی

رقابت های فوتسال جام بهاری پوهنتون دایکندی با اشتراک ۱۱ تیم از سوی نمایندگی فدارسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت این ولایت، در جمنازیوم ورزشی ناسر خسرو شهر نیلی آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم کارمندان این پوهنتون به تفاوت ۷- ۶ گول تیم اتحاد زراعت را شکست داد و پیروزی را از آن خود کردند.

این مسابقات، به هدف تشویق جوانان به ورزش، رشد و توسعه فوتسال در نهاد های تحصیلی و تقویت ورزش‌های اجتماعی، به مدت دو هفته برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۴۳
Background image

مسابقات انتخابی بزرگسالان تکواندوی ولایت کابل آغاز شد

سیزدهمین دور رقابت‌های انتخابی تکواندوی ولایت کابل از سوی فدراسیون ملی این رشته، با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، میان ۱۰۰ ورزشکار از ۱۵ کلپ ورزشی این ولایت در رده سنی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۳۹
Background image

مسابقات والیبال میان ۱۸ تیم در ولسوالی بغلان مرکزی ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۱۸ تیم از مربوطات ولسوالی بغلان مرکزی این ولایت که از چندی به اینسو ادامه داشت، به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۳۶
Background image

مسابقات والیبال میان ۲۲ تیم در ولسوالی اندراب ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان بیست‌و دو تیم از مربوطات ولسوالی اندراب این ولایت که از چندی به اینسو ادامه داشت،. . .

BACK TO NEWS