مسابقات پهلوانی کورش میان ورزشکاران از شش ولایت کشور برگزار گردید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۲۲:۰
مسابقات پهلوانی کورش میان ورزشکاران از شش ولایت کشور برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از سوی مسوولان فدراسیون کورش با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۱۰۰ تن از ورزشکاران ولایت‌های کندز، بغلان، بلخ، فاریاب، سمنگان و تخار برای مدت یک روز به میزبانی ولایت کندز دایر شد.

این پیکارها که به شکل دوستانه دایر گردیده بود، در انجام آن از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۵۰ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۹:۵۳
Background image

مسابقات پهلوانی محلی با اشتراک چهل ورزشکار در مرکز ولایت جوزجان برگزاری گردید

رقابت‌های پهلوانی محلی از طرف نمایندگی فدراسیون کورش با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۴۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز به میزبانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۹:۴۵
Background image

مسابقات دست کشتی میان ۲۲ ورزشکار در ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی دست کشتی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان بیست‌و دو ورزشکار از مربوطات مرکز و قریه جات ولسوالی اشترلی برای مدت یک روز دایر گردید.

سران. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۹:۴۱
Background image

غزنی؛رقاب‌های نیزه‌زنی با اشتراک ۱۱ تیم در ولسوالی اندر به پایان رسید

رقابت‌های نیزه‌زنی میان ۱۱ تیم با اشتراک ۱۲۰ تن، در ۳۰ سیکشن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در بازار میری ولسوالی اندر به پایان. . .

BACK TO NEWS