بغلان؛ مسابقات کورش با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار در ولسوالی نهرین برگزار گردید

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۰:۴۳
بغلان؛ مسابقات کورش با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار در ولسوالی نهرین برگزار گردید

رقابت‌های کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۱۲۰ ورزشکار از کتگوری های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در اوزان مختلف برای مدت یک روز در ولسوالی نهرین این ولایت دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ورزشکاران کلپ مرکز با بیشترین امتیاز مقام اول، ورزشکاران کلپ شاهین مقام دوم و ورزشکاران کلپ کورش چنارک مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات آشنائی ورزشکاران با مسابقات و توسعه ورزش کورش میان ورزشکاران عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۱:۲۳
Background image

بغلان؛ رقابتهای بزکشی میان ۵۰ چاپنداز در ولسوالی بغلان مرکزی برگزار شد

رقابتهای بزکشی از سوی نمایندگی فدراسیون بزکشی با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش بغلان میان ۵۰ چاپنداز به مدت یک روز برگزار شده بود.

هدف از برگزاری این مسابقات تشویق پهلوانان به ورزش و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۱:۲۲
Background image

بامیان؛ رقابتهای پرتاب سنگ در ولسوالی یکاولنگ برگزار شد

مدیریت ورزش های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان در همکاری با مردم محل در ولسوالی یکاولنگ رقابتهای پرتاب سنگ را برگزار نمودند.

در این مسابقات ۳۰ ورزشکار اشتراک نموده بودند و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۱:۲۰
Background image

سرپل؛ تیم لیسه خطیب آباد قهرمان رقابتهای فوتبال معارف شد

نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با ریاست معارف شهر و با هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش سرپل رقابتهای این رشته را میان ۱۶ تیم در چمن ورزشی سرپل برگزار نموده است که با قهرمانی تیم. . .

BACK TO NEWS