غور؛ رقابت های فوتبال با اشتراک هشت تیم در ولسوالی دولتیار پایان یافت

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۶:۵۳
غور؛ رقابت های فوتبال با اشتراک هشت تیم در ولسوالی دولتیار پایان یافت

رقابتهای فوتبال با اشتراک هشت تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی دولتیار پایان یافت.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم وحدت به تفاوت ۶-۵ گول تیم آزادی را شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف رشد فوتبال و شناسایی چهره هایی برتر، به مدت یک ماه برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این ولایت به تیم قهرمان جام قهرمانی و به بازیکنان برتر جوایز ورزشی داده شدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۵
Background image

زابل؛ رقابت‌های رزمی میان ۲۶ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های سبک توان ورزش‌های رزمی میان ۲۶ ورزشکار دو کلب، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ورزشکاران کلب استاد احمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۴
Background image

رقابت‌های کورش میان ۷۴ پهلوان در ولسوالی کلدار برگزار شد

رقابت‌های کورش محلی میان ۷۴ پهلوان از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی کلدار این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ۱۱ جوره مساوی شد و ۲۶ پهلوان دیگر با شکست‌دادن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۲
Background image

پکتیکا؛ رقابت‌های فوتبال میان ۳۰ تیم در شهر شرن آغاز شد

رقابت‌های فوتبال میان میان ۳۰ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در شهر شرن مرکز این ولایت آغاز شد و ۱۶ روز ادامه خواهد داشت.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم مش‌خیل تیم. . .

BACK TO NEWS