ننگرهار؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۰ تیم در ولسوالی چپرهار آغاز شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۸ - ۷:۱۶
ننگرهار؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۰ تیم در ولسوالی چپرهار آغاز شد

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون تیپ‌بال کرکت در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، در ولسوالی چپرهار این ولایت آغاز شد.

بازی نخست این رقابت‌ها، میان تیم‌های مرکز آموزشی افسر خان و عصمت زهیر برگزار شد، تیم عصمت زهیر با برنده شدن در قرعه‌کشی، نخست توپ‌زنی کرد و در ۱۰ آور معیین شده و با از دست دادن پنج ویکت، ۱۵۳ دوش برای تیم حریف هدف تعیین کرد؛ در مقابل تیم مرکز آموزشی افسر خان با از دست دادن شش ویکت، ۱۴۳ دوش انجام و با تفاوت نُه دوش شکست خورد.

این رقابت‌ها به‌هدف فراهم شدن زمینه تفریح سالم برای جوانان برگزار شده و یک ماه ادامه خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۷:۳۰
Background image

مسابقات پهلوانی کورش میان ۶۰ ورزشکار در ولسوالی قلعه زال ولایت کندز برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۶۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک شب در ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۷:۲۷
Background image

برگزاری نمایش‌های موترسایکل‌سواری میان ۴۰ ورزشکار در مسیر کابل - پنجشیر

نمایش‌های سبک فری‌استایل موتر سایکل‌سواری با اشتراک ۴۰ ورزشکار از ولایت‌های کابل، میدان وردک و پنجشیر از سوی فدراسیون ملی موترسایکل‌سواری مسیر شاهراه کابل - پنجشیر برگزار شد.

این رقابت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۷:۲۶
Background image

کوهنوردان ولایت بلخ در سلسله کوه های علی باتور صعود نمودند

تیم کوهنوردی اتحاد نوشاخ از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ در سلسله کوه های علی باتور واقع در ولسوالی مارمل صعود نمودند.

این تیم متشکل از ۱۷. . .

BACK TO NEWS