بلخ ؛ رقابت‌های کورش میان ۸۰ ورزشکار در ولسوالی شور تپه برگزار شد

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۰:۸
بلخ ؛ رقابت‌های کورش میان ۸۰ ورزشکار در ولسوالی شور تپه برگزار شد

رقابت‌های کورش میان ۸۰ تن از سوی نمايندگی فدراسيون ملی اين رشته در همکاری با رياست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در ولسوالی شور تپه برگزار شد.

در این‌ رقابت ها ۱۰ بازی مساوی و ۳۰ تن حریفان خود را شکست دادند و جوایز را از آن خود کردند.

این رقابت‌ها به‌ مدت یک شب ، به‌ هدف تقویت بازی‌های رشته کورش و تفریح سالم به باشندگان این ولسوالی برگزار شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۱۳
Background image

غور؛ رقابت های سنوکر با اشتراک ۴۰ تن در شهر فیروز کوه آغاز شد

رقابت های سنوکر با اشتراک ۴۰ تن از سوی نمایندگی فدارسیون سنوکر و بیلیارد در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروز کوه آغاز شد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۸
Background image

بلخ؛ رقابت‌های کورش میان ۷۰ پهلوان در ولسوالی چهار بولک برگزار شد

رقابت‌های شبانه کورش محلی میان ۷۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون سامبو کورش در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی چهار بولک این ولایت برگزار شد.

در پایان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۳
Background image

کاپیسا؛ رقابت های یونی فایت ورزش های رزمی با اشتراک ۱۲۰ تن در محمودراقی برگزار شد

رقابت های یونی فایت ورزش های رزمی با اشتراک ۱۲۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در مرکز شهر محمود راقی برگزار شد.

در این. . .

BACK TO NEWS