پکتیکا ؛ رقابت‌های فوتبال میان ۲۶ تیم در ولسوالی ارگون آغاز شد

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۲۱:۴۷
پکتیکا ؛ رقابت‌های فوتبال میان ۲۶ تیم در ولسوالی ارگون آغاز شد

رقابت‌های فوتبال میان ۲۶ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا در ولسوالی ارگون این ولایت آغاز شد که به مدت ۱۵ روز ادامه خواهد داشت.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها، تیم طوفان غوچ توانست با نتیجه یک بر صفر تیم ماما پیر را شکست دهد و نخستین پیروزی مسابقات را به نام خود ثبت کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۵:۳۲
Background image

کندز؛ برگزاری رقابت های پرورش اندام و فتنس با اشتراک ۵۰ تن درمرکز

رقابت های پرورش اندام و فتنس با اشتراک ۵۰ تن از سوی نمایندگی فدارسیون این رشته درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در مرکز شهر این ولایت برګزار شد.

در این رقابت ها. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۵:۲۹
Background image

سمنگان؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۸ تیم در ولسوالی خلم

رقابت های فوتسال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدارسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در ولسوالی خلم به پایان رسید.

در فینال این رقابت ها تیم شهر یار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۲:۴۴
Background image

مسابقات والیبال میان شش تیم در ولسوالی سانچارک ولایت سرپل به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل میان ۶ تیم که از دو روز به اینسو در ولسوالی سانچارک این ولایت ادامه داشت، خاتمه یافت.

د. . .

BACK TO NEWS