پایان رقابت‌های کرکت‌تیب‌بال میان ۲۰ تیم در کنر

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۹:۱۲
پایان رقابت‌های کرکت‌تیب‌بال میان ۲۰ تیم در کنر

رقابت‌های کرکت تیب بال میان ۲۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کرکت تیب بال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کنر، در منطقه‌ای ساگی اسعد آباد به‌ قهرمانی تیم بازان ساگی به‌ پایان رسید.

دیدار پایانی این‌ رقابت ها میان تیم های ساگی بازان و ساگی تایگرز برگزار شد. قرعه بازی را تیم ساگی بازان برد و با انتخاب کردن توپ‌زنی در هشت آور معین با به دست دادن دو ویکت ۱۸۲ دوش کرد که در مقابل تیم ساگی تایگرز در تعقیب هدف حریف با از دست دادن نه ویکت ۶۰ دوش کرد و به تفاوت ۱۲۱ دوش بازینده مسابقه شد.

این رقابت ها به هدف تشویق جوانان به ورزش و اتحاد، به مدت ۲۰ روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۵
Background image

مسابقات والیبال با اشتراک ۲۰ تیم در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی آغاز گردید

رقابت‌های والیبال قریه‌به‌قریه از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی با اشتراک ۲۰ تیم به‌مدت یک ماه در ولسوالی جاغوری این ولایت آغاز گردید.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۳
Background image

مسابقات جام حذفی فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولایت بادغیس آغاز گردید

رقابت‌های جام حذفی فوتبال تحت عنوان اخوت و برادری با اشتراک ۱۲ تیم از ولسوالی‌های جوند و تگاب عالم، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۰
Background image

کندز؛ رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در ولسوالی امام صاحب پایان یافت

رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در ولسوالی امام صاحب ولایت کندز، که از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم سرخ‌میاشت به پایان رسید.

در دیدار نهایی این. . .

BACK TO NEWS