نیمروز؛ رقابت‌های کی‌وان‌کیک‌بوسینگ میان ۳۰ ورزشکار در شهر زرنج برگزار شد

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ - ۱۰:۱۴
نیمروز؛ رقابت‌های کی‌وان‌کیک‌بوسینگ میان ۳۰ ورزشکار در شهر زرنج برگزار شد

رقابت‌های کی‌وان‌کیک‌بوسینگ میان ۳۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون ملی ورزش‌های رزمی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در شهر زرنج برگزار شد.

در این‌ رقابت ها ورزشکاران از سه ولایت؛ نیمروز، هلمند و کندهار در دو کتگوری سن‌ی جوانان و بزرگسالان با هم رقابت کردند که در نتیجه ورزشکاران ولایت نیمروز با ۸ امتیاز مقام اول، ورزشکاران ولایت هلمند با یک امتیاز مقام دوم را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها به‌ هدف رشد ورزش و شناسایی چهره‌های برتر، به مدت‌ یک روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این‌ ولایت به بازیکنان برتر کمربند، حکم قهرمانی و مدال ها داده شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۶:۸
Background image

کابل؛ دیدار رهبری اداره ورزش کشور با معاون کنفدراسیون آسیایی سامبو کورش

رهبری اداره ورزش کشور با ریاست مولوی احمدالله وثیق رئیس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور در دیداری رسمی با علی‌شیر علیموف معاون کنفدراسیون آسیایی سامبو و رئیس اتحادیه سامبو در آسیای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۱:۱۱
Background image

رقابت‌های لیگ الف فوتبال با اشتراک ۱۴ تیم در ولایت بدخشان آغاز شد

رقابت‌های لیگ الف فوتبال میان ۱۴ تیم از سوی نمایندگی ملی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بدخشان، در شهر فیض آباد آغاز شد.

در نخستین دیدار این‌ رقابت ها. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۴۵
Background image

برگزاری رقابت‌های کورش با حضور ۶۰ ورزشکار در جوزجان

رقابت‌های کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکار در اوزان مختلف، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در مرکز شهر شبرغان برگزار شد.

در این‌ رقابت ها. . .

BACK TO NEWS