مسابقات منتخب بکسینگ با اشتراک ۸۰ ورزشکار در هرات برگزار شد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۵:۸
مسابقات منتخب بکسینگ با اشتراک ۸۰ ورزشکار در هرات برگزار شد

رقابت های منتخب بکسینگ با اشتراک ۸۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در مرکز شهر اين ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران در کتگوری سنی‌ جوانان و بزرگسالان با هم رقابت کردند که در نتیجه؛ ۲۶ تن به تیم منتخب این ولایت گزیده شدند.

این رقابت ها به هدف شناسایی چهره‌های برتر، و رشد این رشته، به مدت دو روز برگزار شد.

در پایان از سوی ریاست ورزشی این ولایت به‌ بازیکنان برتر حکم قهرمانی و مدال ها داده شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۲۱:۱۴
Background image

هرات؛ دهمین دور مسابقات رزمی سبک کیک جیتسو میان ۱۵۰ ورزشکار برگزار شد

نمایندگی فدراسیون ورزش های در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات رقابتهای رزمی بین ۱۰ ولایت در سبک کیک جیتسو برگزار شد.

در این مسابقات ورزشکاران از ولایت های هرات، فراه،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۲۱:۱۳
Background image

هرات؛ مسابقات مشت زنی تحت نام جام شهید ضیاءالحق ضیاء میان ۷۰ ورزشکار برگزار شد

این رقابت ها از طرف نمایندگی فدراسیون مشت زنی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات بین ۷۰ ورزشکار از ولایت های نیمروز، کندهار، هلمند و هرات برگزار شد.

در این رقابت ها از هر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۲۱:۱۰
Background image

غور؛ تیم رود مرغاب قهرمان مسابقات لیگ فوتبال خزانی قریه رغسکن ولسوالی مرغاب شد

مسابقات لیگ فوتبال خزانی قریه رغسکن ولسوالی مرغاب که سه هفته قبل از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور بین هشت تیم راه اندازی گردید بود با قهرمانی. . .

BACK TO NEWS