غزنی؛ دوازدهمین دور مسابقات تکواندو با اشتراک ۵۰ ورزشکار برگزار گردید

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۳:۳۶
غزنی؛ دوازدهمین دور مسابقات تکواندو با اشتراک ۵۰ ورزشکار برگزار گردید

دوازدهمین دور رقابت‌های انتخابی تکواندوی ولایت غزنی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۵۰ ورزشکار از کلپ های مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز دایر گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری های سنی خردسالان، نونهالان و نوجوانان با هم‌دیگر رقابت نمودند، که در انجام از میان ورزشکاران اشتراک کننده هشت تن آنها با شکست دادن حریفان خود به تیم منتخب تکواندوی ولایت غزنی گزینش گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات انتخاب و شناسائی چهره های برتر برای تیم منتخب تکواندوی ولایت غزنی عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران منتخب تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۰:۵۶
Background image

قهرمانی تیم ولسوالی ورس در رقابت‌های شش‌جانبه فوتسال بامیان

رقابت‌های فوتسال میان شش تیم که یک هفته پیش از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در مرکز این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم ولسوالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۴
Background image

برای تازه ترين خبرهای ورزشی روز صفحه فيسبوک ما را دنبال کنيد!

برای تازه ترين خبرهای ورزشی روز صفحه فيسبوک ما را دنبال کنيد!👇

#لينک👇

https://www.facebook.com/share/18vXZQGuZQ/

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۲۱:۵۰
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی!

دعوت نامه مطبوعاتی!

BACK TO NEWS