رقابت های یک روزه پهلوانی کورش با اشتراک ۴۰ پهلوان در ولسوالی درقد تخار برگزار شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲ - ۹:۳۲
رقابت های یک روزه پهلوانی کورش با اشتراک ۴۰ پهلوان در ولسوالی درقد تخار برگزار شد

رقابت های یک روزه ‌پهلوانی کورش با اشتراک ۴۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون کورش با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولايت تخار، در چمن ورزشی ولسوالی درقد اين ولايت برگزار شد.

در این رقابت ها ۴۰ تن پهلوان از نقاط مختلف ولسوالی و قریه جات اشتراک داشتند ‌که در پایان ۲۰ تن آنها با شکست دادن حريفانش حايز مقام های اول گرديدند.

قابل ذکر است، که اين رقابت ها به هدف رشد ورزش های محلی و عنعنوی و پيشواز از ماه مبارک رمضان راه اندازی شده بود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۴۳
Background image

مسابقات انتخابی بزرگسالان تکواندوی ولایت کابل آغاز شد

سیزدهمین دور رقابت‌های انتخابی تکواندوی ولایت کابل از سوی فدراسیون ملی این رشته، با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، میان ۱۰۰ ورزشکار از ۱۵ کلپ ورزشی این ولایت در رده سنی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۳۹
Background image

مسابقات والیبال میان ۱۸ تیم در ولسوالی بغلان مرکزی ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۱۸ تیم از مربوطات ولسوالی بغلان مرکزی این ولایت که از چندی به اینسو ادامه داشت، به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۳۶
Background image

مسابقات والیبال میان ۲۲ تیم در ولسوالی اندراب ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان بیست‌و دو تیم از مربوطات ولسوالی اندراب این ولایت که از چندی به اینسو ادامه داشت،. . .

BACK TO NEWS