دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک یازده تیم در مرکز آغاز گردید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۱۱:۳
دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک یازده تیم در مرکز آغاز گردید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام زمستانی، وحدت و همدلی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۱ تیم برای مدت دو هفته در مرکز این ولایت دایر گردید.

در نخستین دیدار این پیکارها تیم های منتخب جرف و تیم وحدت کورگه به مصاف هم‌دیگر رفتند، که در نهایت تیم منتخب جرفه ب تفاوت ۳_۴ امتیاز تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش فوتبال در سطح ولایت دایکندی میان ورزشکاران عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۴۹
Background image

مسابقات والیبال میان چهارده تیم در ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان آغاز گردید

رقابت‌های والیبال از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان ۱۴ تیم برای مدت دو هفته در ولسوالی یکاولنگ این ولایت آغاز گردید.

در نخستین دیدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۴۶
Background image

مسابقات جام زمستانی والیبال در شهر فیروزکوه ولایت غور به پایان رسید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام زمستانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان ۱۰ تیم که از دو هفته به اینسو در مرکز این ولایت ادامه داشت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۱:۴۱
Background image

نیمروز؛ رقابت‌های کشتی رستمی با اشتراک ۳۰ پهلوان در شهر زرنج برگزار شد

رقابت‌های کشتی رستمی با اشتراک ۳۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدارسیون ملی کورش، سامبو و کشتی رستمی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در مرکز برگزار شد.

در این رقابت‌ها از. . .

BACK TO NEWS