جوزجان؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکار در شهر شبرغان برگزار گردید

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۷ - ۱۳:۳۴
جوزجان؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکار در شهر شبرغان برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۶۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در شهر شبرغان مرکز این ولایت دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۳۰ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش پهلوانی کورش و ایجاد فضای سالم برای جوانان عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۸
Background image

بامیان؛ سمینار تربیت فکری برای ۵۵۰ تن در شهر بامیان پایان یافت

سمینار آموزشی تربیت فکری برای ۵۵۰ تن، از سوی ریاست دعوت و ارشاد اداره ورزش کشور در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در جمنازیوم روح الله نیکپا پایان یافت.

این سمینار. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۷
Background image

لوگر؛ پایان رقابت‌های فوتسال میان ۱۸ تیم در ولسوالی چرخ

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۸ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی چرخ به قهرمانی تیم ستاره‌های چرخ پایان یافت.

در دیدار. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۴
Background image

هوالباقی

با اندوه فراوان اطلاع حاصل نمودیم که محمد حامد میوند، دایرکتر تخنیک فدراسیون ملی فوتبال و مدرس این رشته دو روز قبل در یک منازعه خانوادگی پس از مجروح شدن ام شب وفات کرد و دار فانی را. . .

BACK TO NEWS