تخار: رقابت‌های دوستانه‌ی کانگ‌فو با اشتراک ۳۶ ورزشکار در این ولایت برگزار شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۰:۳۴
تخار: رقابت‌های دوستانه‌ی کانگ‌فو با اشتراک ۳۶ ورزشکار در این ولایت برگزار شد

رقابت‌های دوستانه‌ای کانگ‌فو با اشتراک ۳۶ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون کانگ‌فوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، به منظور پیشواز از ماه مبارک رمضان در این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها که ورزشکاران برای یک روز در باشگاه کانگ‌فو جهاد فایزی ولایت تخار با هم به رقابت پرداختند، در پایان ۱۸ تن به عنوان ورزشکاران برتر شناخته شدند، که با اهدای مدال، حکم قهرمانی و تحسین‌نامه نیز مورد تشویق قرار گرفتند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۵/۱۷ - ۲۰:۲۱
Background image

غور؛ مسابقات دست کشتی میان ۲۰ ورزشکار در شهر فیروز کوه برگزار شد

نمایندگی فدراسیون پاورلفتنگ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور رقابتهای دست کشتی را میان ۲۰ ورزشکار در شهر فیروز کوه برگزار نمودند.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی. . .

جمعه ۱۴۰۴/۵/۱۷ - ۲۰:۱۸
Background image

پروان ؛ رقابت‌های پهلوانی میان ۸۶ پهلوان در شهر چاریکار برگزار شد

نمایندگی فدراسیون پهلوانی در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش پروان رقابت های این رشته را میان ۸۶ پهلوان در جمنازیوم ورزشی شهر چاریکار برای یک روز برگزار نمودند.

در این مسابقات. . .

جمعه ۱۴۰۴/۵/۱۷ - ۲۰:۱۶
Background image

بغلان؛ پایان رقابتهای لیگ۲۰ سال فوتسال در ولسوالی نهرین

رقابتهای های لیگ فوتسال ۲۰ سال الف چهار روز قبل از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش میان هشت تیم در ولسوالی نهرین برگزار شده بود با قهرمانی تیم یاران. . .

BACK TO NEWS