بلخ ؛ مسابقات سنوکر با اشتراک ۵۴ بازیکن با قهرمانی احمد فهيم عزيز به پایان رسید

org2_admin
جمعه ۱۴۰۴/۴/۱۳ - ۱۱:۶
بلخ ؛ مسابقات سنوکر با اشتراک ۵۴ بازیکن با قهرمانی احمد فهيم عزيز به پایان رسید

رقابت‌های سنوکر از طرف کلب سنوکر کينگ و نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، میان ۵۴ بازیکن، به قهرمانی احمد فهیم عزیز پایان یافت.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا روی احمد فهیم عزیز و مرتضی منصور صورت گرفت که در نتیجه؛ احمد فهیم عزیز با تفاوت ۵-۱ امتیاز حریف خود را شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش سنوکر و ترویج آن میان جوانان، به مدت یک هفته برگزار شد.

در پایان از سوی ریاست ورزشی این‌ ولایت به بازیکنان برتر کپ قهرمانی داده شدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۵:۲۵
Background image

مسابقات سنوکر در شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان به پایان رسید

رقابت‌های سنوکر تحت عنوان جام قهرمانی سنوکر آریانا از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۱۲۰ بازیکن از ولایت‌های فاریاب، سرپل و جوزجان که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۵:۲۳
Background image

مسابقات والیبال با اشتراک ۲۰ تیم در ولسوالی دندغوری ولایت بغلان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان بیست تیم که از چندی به اینسو در ولسوالی دندغوری این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۵:۲۰
Background image

مسابقات فوتبال میان ۹ تیم در ولسوالی سرخ پارسای ولایت پروان به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان ۹ تیم که از دو هفته به اینسو در ولسوالی سرخ پارسای این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی. . .

BACK TO NEWS