بلخ ؛ رقابت های والیبال میان ۸ تیم در ولسوالي چاهی با قهرمانی تیم قاری نثار به پایان رسید

org2_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۲ - ۱۸:۹
بلخ ؛ رقابت های والیبال میان ۸ تیم در ولسوالي چاهی با قهرمانی تیم قاری نثار به پایان رسید

مسابقات والیبال که میان ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته و در همکاری با رياست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، به مدت يک روز، در ولسوالي چاهی اين ولايت آغاز شده بود، با قهرمانی تیم قاری نثار به پایان رسید.

در پایان این‌ رقابت ها تیم قاری نثار با تیم عبدالقمندان رقابت کردند که در نتیجه‌؛ تیم قاری نثار به‌ تفاوت ۳ بر ۲ میدان حریف خود را شکست داد و پیروزی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف تجلیل از عید سعید فطر، به مدت ۱ روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۳/۳۰ - ۰:۱۷
Background image

دایکندی؛ مسابقات پرتاب سنگ با اشتراک ۲۳ ورزشکار در ولسوالی شهرستان برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی پرتاب سنگ از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۲۳ ورزشکار در کتگوری سنی بزرگسالان برای مدت یک روز در ولسوالی شهرستان دایر گردید.

در انجام. . .

جمعه ۱۴۰۴/۳/۳۰ - ۰:۱۵
Background image

اعلامیه مطبوعاتی در مورد برگزاری رقابت‌های بین المللی الش و گورش به میزبانی ولایت هرات!

اعلامیه مطبوعاتی در مورد برگزاری رقابت‌های بین المللی الش و گورش به میزبانی ولایت هرات!

#اعلامیه

جمعه ۱۴۰۴/۳/۳۰ - ۰:۱۱
Background image

غزنی؛ مسابقات فوتسال با اشتراک شش تیم با قهرمانی تیم سیدالش.ه.د.ا به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت غزنی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۶ تیم که از یک ماه به اینسو در در مرکز این ولایت ادامه. . .

BACK TO NEWS