بلخ؛ مسابقات فوتبال با اشتراک شش تیم در شهر مزارشریف برگزار گردید

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۶:۳۶
بلخ؛ مسابقات فوتبال با اشتراک شش تیم در شهر مزارشریف برگزار گردید

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان شش تیم از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در شهر مزارشریف دایر گردید، که با قهرمانی تیم شاروالی خاتمه یافت.

در انجام این پیکارها از میان تیم های اشتراک کننده تیم های شاروالی و تیم آریانا صورت گرفت، که در نتیجه تیم شاروالی با تفاوت ۱ـ۳ گول تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش فوتبال و ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران عنوان گردیده است، که در پایان برای تیم های برنده و ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۱۳
Background image

غور؛ رقابت های سنوکر با اشتراک ۴۰ تن در شهر فیروز کوه آغاز شد

رقابت های سنوکر با اشتراک ۴۰ تن از سوی نمایندگی فدارسیون سنوکر و بیلیارد در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروز کوه آغاز شد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۸
Background image

بلخ؛ رقابت‌های کورش میان ۷۰ پهلوان در ولسوالی چهار بولک برگزار شد

رقابت‌های شبانه کورش محلی میان ۷۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون سامبو کورش در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی چهار بولک این ولایت برگزار شد.

در پایان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۳
Background image

کاپیسا؛ رقابت های یونی فایت ورزش های رزمی با اشتراک ۱۲۰ تن در محمودراقی برگزار شد

رقابت های یونی فایت ورزش های رزمی با اشتراک ۱۲۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در مرکز شهر محمود راقی برگزار شد.

در این. . .

BACK TO NEWS