بلخ؛ رقابت‌های سنوکر میان ۲۴ ورزشکار در ولسوالی دهدادی به پایان رسید

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ - ۱۵:۱۰
بلخ؛ رقابت‌های سنوکر میان ۲۴ ورزشکار در ولسوالی دهدادی به پایان رسید

رقابت‌های سنوکر میان ۲۴ ورزشکار که یک هفته پیش از سوی نمایندگی فدراسیون سنوکر در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی دهدادی این ولایت برگزار شده بود، به پایان رسید.

در پایان این رقابت‌ها سمیر رسولی، نور محمد همنوا و جواد رضوانی به‌ترتیب مقام‌های اول، دوم و سوم را از آن خود کردند.

قابل یادآوریست که این رقابت‌ها به‌هدف رشد ورزش سنوکر و فراهم شدن تفریح سالم برگزار شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۱۹
Background image

کابل؛ مولوی احمد الله وثیق رئیس عمومی ورزش کشور با نجیب رحیمی قهرمان پاورلیفتینگ دیدار نمود

مولوی احمدالله وثیق رئیس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور با پهلوان نجیب رحیمی قهرمان پاورلیفتینگ کشور دیدار و گفتگو کرد. این دیدار در فضای انگیزه‌بخش به هدف تقویت روحیه‌ی ورزشکاران. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۱۶
Background image

رقابت‌های فوتسال میان شش تیم در بامیان آغاز شد

رقابت‌های فوتسال میان شش تیم ولسوالی های یکاولنگ‌‌نمبر۱ و یکاولنگ‌‌نمبر۲ از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در جمنازیوم ورزشی جدید. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۱۵
Background image

غور؛ رقابت‌های لیگ فوتبال ولسوالی دولینه به قهرمانی تیم طوفان به پایان رسید

مسابقات لیگ دسته اول فوتبال ولسوالی دولینه میان ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی دولینه به قهرمانی تیم طوفان به. . .

BACK TO NEWS