برگزاری نخستین دور سمينار مربيگری درجه يک بين المللی قايقرانی با اشتراک ۱۵ مربیان در کابل

org2_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۲۳:۳۵
برگزاری نخستین دور سمينار مربيگری درجه يک بين المللی قايقرانی با اشتراک ۱۵ مربیان در کابل

نخستین دور سمينار مربيگری درجه يک بين المللی قايقرانی با اشتراک پانزده مربیان از پنج ولايت ( کابل، لوګر، ميدان وردګ، بلخ و باميان) کشور از سوی فدراسيون ملی ورزش های روی آب با همکاری رياست عمومی المپيک، تربيت بدنی و ورزش کشور در تالار کنفرانس های المپیک برگزار شد.

در اين سمينار چهار روزه از سوی داکتر علی جمشيدی مربی بين المللی اين رشته از کشور ايران با مربیان اشتراک کننده، موضوعات، انواع رشته های قايقرانی، تاريخچه اين ورزش، آموزش تخنیک های پايه، تعادل و جابجايی قايق و استعداديابی و ازمونهای و ارزيابی های تخصصی استعداديابی به گونه انلاين و به طور تئوری و عملي تدريس و تشريح شدند.

قابل یاد آوری است که در پايان اين سمينار به مربیان اشتراک کننده گان، تصديق نامه ها نيز داده شدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۴:۱
Background image

رقابتهای فوتسال در ولایت لوگر به پایان رسید

نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش لوگر رقابتهای فوتسال را میان ۱۸ تیم در مجتمع ورزشی کاروان برگزار شده بود که با قهرمانی تیم سنگ شکن به فرجام رسید.

در بازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۴:۰
Background image

مراسم تشریح فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی در مورد جلوگیری از رواج‌های نادرست برگزار شد

ریاست دعوت و ارشادِ ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با همکاری این اداره، مراسمی را تحت عنوان «جلوگیری از رواج‌های نادرست» در پرتو فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۳:۵۸
Background image

برگزاری رقابت‌های پهلوانی میان ۵۰ پهلوان در ولسوالی برکی‌برک لوگر

رقابت‌های پهلوانی میان ۵۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون پهلوانی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی برکی‌برک این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها در کتگوری. . .

BACK TO NEWS