بامیان؛ مسابقات والیبال با اشتراک ۱۶ تیم در مرکز آغاز گردید

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۴ - ۱۰:۱۲
بامیان؛ مسابقات والیبال با اشتراک ۱۶ تیم در مرکز آغاز گردید

رقابت های والیبال تحت عنوان جام صلح و همدلی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان ۱۶ تیم در مرکز این ولایت برای مدت بیست روز آغاز گردید.

بازی نخست این مسابقات میان تیم های استدیوم و تیم عقابان ملا غلام صورت گرفت، که در نتیجه تیم عقابان ملا غلام با تفاوت ۰_۳ امتیاز تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این رقابت ها ایجاد وحدت و هم‌بستگی میان جوانان ورزشکار عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۲:۵۲
Background image

مسابقات فوتبال میان ۱۰ تیم در ولسوالی کیتی ولایت دایکندی آغاز گردید

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ده تیم از مربوطات ولسوالی کیتی برای مدت دو هفته راه اندازی گردید.

در نخستین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۲:۲۵
Background image

پنجمین سال‌روز استقلال کشور از اشغال امریکایی در شهر پارون از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، با حضور داشت ورزشکاران،

پنجمین سال‌روز استقلال کشور از اشغال امریکایی در شهر پارون از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، با حضور داشت ورزشکاران،

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۲:۲۲
Background image

نمایشات ورزشی سبک‌های تکنیک و زورنمایی ورزش‌های رزمی از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی با اشتراک ۲۲ ورزشکار در مرکز این ولایت دایر گردید.

نمایشات ورزشی سبک‌های تکنیک و زورنمایی ورزش‌های رزمی از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی با اشتراک ۲۲ ورزشکار در مرکز این ولایت دایر گردید. . .

BACK TO NEWS