احمد الله وثیق رئیس عمومی اداره ورزش از ورزشکار مجروح والیبال مزمل بدر دیدار کرد

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱ - ۱۰:۲۸
احمد الله وثیق رئیس عمومی اداره ورزش از ورزشکار مجروح والیبال مزمل بدر دیدار کرد

احمد الله وثیق رئیس عمومی کمیته ملی المپیک ږ ورزس از ورزشکار مجروح والیبال مزمل بدر دیدار کرد ، که دو روز پیش در یک حادثه ترافیکی زخم برداشته بود، در این دیدار باور خان هوتک معاون کمیته ملی المپیک ،حاجی محمد ناصر نوری سکرتر جنرال فدراسیون ملی والیبال و مسوولان اداره ورزش اشتراک داشتند.

در این دیدار آقای وثیق با داکتران مربوطه در شفاخانه ۴۰۰ بستر ملاقات کرد و از آنها در مورد وضعیت زخمی صحبت کرد و داکتران گفتند که وضعیت زخمی ثابت است و وضعیت وی در چند روز آینده بهتر معلوم خواهد شد.

آقای احمد الله وثیق و هیئت همراهش با اعضای خانواده مزمل بدر نیز ملاقات کردند، به آنها اطمینان دادند و قول کمک های ممکن را دادند.

این بازیکن برتر عضویت تیم سره میاشت را دارند، باید یادآور شوم که از سوی اداره ورزش و فدراسیون والیبال همراه با اعضای خانواده مزمل بدر یک مقدار کمک نقدی صورت گرفت .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۹
Background image

مسابقات انتخابی آب‌بازی زون مرکز با اشتراک ۶۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی آب‌بازی زون مرکز با اشتراک ۶۰ ورزشکار از شش ولایت کشور، از سوی فدراسیون ملی ورزش‌های آبی و با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، در چهار سبک و برای یک روز در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۶
Background image

لوگر؛ آغاز رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی برکی برک

رقابت های فوتبال زیر نام جام ش.هید فات.ح کاروان با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی برکی برک آغاز شد.

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۳
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت های فوتسال با حضور ۴ تیم در ولسوالی جبل السراج

رقابت های فوتسال با حضور ۴ تیم از سوی مدیریت ورزشی ولسوالی جبل السراج در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی جبل السراج برگزار شد.

در فینال این رقابت ها تیم اتحاد. . .

BACK TO NEWS