کابل؛ بیست‌و هشتمین دور مسابقات انتخابی تیم ملی مشت زنی با اشتراک ۲۸۷ ورزشکار آغاز گردید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۱۳:۵۲
کابل؛ بیست‌و هشتمین دور مسابقات انتخابی تیم ملی مشت زنی با اشتراک ۲۸۷ ورزشکار آغاز گردید

بیست‌و هشتمین دور رقابت های انتخابی تیم ملی مشت زنی از طرف فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی کمیته المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور میان ۲۸۷ ورزشکار از شانزده ولایت کشور در ۱۳ کلاس وزنی برای مدت یک هفته در ذال مشت زنی اداره ورزش کشور آغاز گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری سنی بزرگسالان با هم‌دیگر رقابت خواهند نمود، که در انجام از هر کلاس وزنی به تعداد دو ورزشکار برای تیم ملی مشت زنی کشور گزینش خواهند شد، که در مجموع تعداد آنها به ۲۶ تن می‌رسد.

مسئولان در فدراسیون ملی مشت زنی هدف از برگزاری این رقابت ها را انتخاب و شناسائی چهره های برتر برای تیم ملی مشت زنی کشور عنوان نموده اند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۲۰:۴۵
Background image

تیم ووشوی افغانستان با کسب دو مدال برنز از بازی‌های آسیایی المپیکی جاپان بازگشت

تیم ووشوی افغانستان با کسب دو مدال برنز از بازی‌های آسیایی المپیکی جاپان بازگشت

تیم هفت‌نفره ووشوی کشور که با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور برای اشتراک در بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی به جاپان اعزام شده بود، امروز پس از پایان رقابت‌ها با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۳:۱۸
Background image

مسابقات کورش با اشتراک ۸۰ ورزشکار در ولسوالی خماب ولایت جوزجان برگزار شد

رقابت‌های محلی کورش از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، میان ۴۰ جوره ورزشکار، در قریه داناجی ولسوالی خماب برای مدت یک شب برگزار شد.

در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۳:۱۷
Background image

مسابقات k1 کیک بوکسینگ میان ۶۰ ورزشکار در مرکز ولایت بامیان برگزار گردید

رقابت‌های k1 کیک بوکسینگ از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، میان ۳۰ جوره ورزشکار از مرکز و ولسوالی‌های این ولایت ،در مرکز برگزار شد.

در. . .

BACK TO NEWS