کاپیسا؛ رقابت های دست کشتی میان ۲۰ تن در ولسوالی حصه اول کوهستان برگزار شد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۹ - ۲۱:۱۶
کاپیسا؛ رقابت های دست کشتی میان ۲۰ تن در ولسوالی حصه اول کوهستان برگزار شد

رقابت‌های دست کشتی میان ۲۰ تن از سوی مدیریت بازی‌های ملی و عنعنوی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا در مکتب غ ا ز ی میر مسجدی خان ولسوالی حصه اول کوهستان برگزار شد.

در این رقابت ها سمیع الله، نعمان، رومان و علی به ترتیب مقام اول، دوم، سوم و چهارم شدند.

هدف از برگزاری این رقابت ها دوری از مواد مخدر، رشد ورزش های عنعنوی و تشویق جوانان بوده که یک روز ادامه داشت.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این ولایت به بازیکنان برنده جوایز ورزشی اهدا شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۰:۳۸
Background image

رقابت‌های تکواندو میان ۴۰ ورزشکار در ننگرهار برگزار شد

رقابت‌های تکواندو میان ۴۰ ورزشکار از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار در مرکز این ولایت، شهر جلال‌آباد، برگزار گردید.

این رقابت‌ها در کتگوری‌های سنی نونهالان، جوانان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۰:۳۵
Background image

رقابت‌های والیبال میان ۵۰ تیم در خوست به پایان رسید

رقابت‌های والیبال میان ۵۰ تیم به هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت خوست در مرکز این ولایت، شهر متون، برگزار شده بود که با قهرمانی تیم منتخب اسماعیل‌خیل به پایان رسید.

در دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۲۱:۱۷
Background image

مسابقات والیبال میان ۳۰ تیم در ولسوالی محمد آغه ولایت لوگر پایان یافت

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام بهاری از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش لوگر میان سی تیم که از یک ماه به اینسو در ولسوالی محمد آغه ادامه داشت، به پایان. . .

BACK TO NEWS