زابل؛ رقابت دوش میان ۱۵ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳۱ - ۱۷:۱۷
زابل؛ رقابت دوش میان ۱۵ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های دوش میان ۱۵ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون ملی اتلتیک در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها به‌هدف رشد و تقویت بازی‌های محلی به‌مدت یک روز برگزار شد و در پایان؛ احمد ولی، تسل‌خان و محب‌الله به‌ترتیب مقام اول، دوم و سوم را به‌دست آوردند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۳:۵۰
Background image

مسابقات والیبال میان شش تیم در شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام صلح از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۶ تیم برای مدت یک شب در مرکز این ولایت دایر گردید.

دیدار نهایی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۳:۴۸
Background image

مسابقات فول‌رزم میان ورزشکاران از چهار ولایت کشور به میزبانی کندز برگزار گردید

ششمین دور رقابت‌های فول‌رزم از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۶۴ ورزشکار از ولایت‌های بلخ، بغلان، تخار و کندز برای مدت یک روز در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۳:۴۷
Background image

زابل؛ رقابت‌های دست‌کشتی میان ۳۴ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های دست‌کشتی میان ۳۴ ورزشکار دو کلب از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ورزشکاران کلب استاد عبدالحلیم مقام اول. . .

BACK TO NEWS