پکتیا؛ رقابت‌های والیبال میان ۹ لایت در ولسوالی احمد خیل به پایان رسید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۳/۳/۲۶ - ۱۷:۴۷
پکتیا؛ رقابت‌های والیبال میان ۹ لایت در ولسوالی احمد خیل به پایان رسید

رقابت‌های والیبال میان ۹ ولایت از سوی نمایندگی فدراسیون والیبال در همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیا با حمایت مالی بسم‌الله زازی، در ولسوالی احمد خیل این ولایت با پیروزی تیم ولی حسن خیل به پایان رسید.

در این رقابت‌ها ۷۰ تیم از ولایت‌های پکتیا، کابل، لوگر، غزنی، میدان وردک، خوست، کاپیسا، لغمان، ننگرهار و پکتیا اشتراک داشتند.

در بازی نهایی این رقابت‌ها تیم‌های ولی حسن خیل و حاجی صمد حسن خیل به‌مصاف‌هم رفتند که در نتیجه، تیم ولی حسن خیل ۳/۲ تیم مقابل را شکست داد و قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها به‌ هدف تقویت والیبال راه‌اندازی شد که ۵۰ روز ادامه داشت، در پایان برای تیم قهرمان به‌ارزش ۲۰۰ هزار افغانی یک موتر نوع کرولا و برای ورزشکاران برتر تحفه‌های ویژه اهدا شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۵
Background image

زابل؛ رقابت‌های رزمی میان ۲۶ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های سبک توان ورزش‌های رزمی میان ۲۶ ورزشکار دو کلب، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ورزشکاران کلب استاد احمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۴
Background image

رقابت‌های کورش میان ۷۴ پهلوان در ولسوالی کلدار برگزار شد

رقابت‌های کورش محلی میان ۷۴ پهلوان از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی کلدار این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ۱۱ جوره مساوی شد و ۲۶ پهلوان دیگر با شکست‌دادن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۲
Background image

پکتیکا؛ رقابت‌های فوتبال میان ۳۰ تیم در شهر شرن آغاز شد

رقابت‌های فوتبال میان میان ۳۰ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در شهر شرن مرکز این ولایت آغاز شد و ۱۶ روز ادامه خواهد داشت.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم مش‌خیل تیم. . .

BACK TO NEWS