پکتیکا؛ رقابت‌های کریکت تیپ بال میان پنج تیم در قول اردوی ۲۰۳ منصوری به پایان رسید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۲۲ - ۱۱:۴۸
پکتیکا؛ رقابت‌های کریکت تیپ بال میان پنج تیم در قول اردوی ۲۰۳ منصوری به پایان رسید

رقابت‌های کریکت تیپ بال میان پنج تیم در میدان لوای دوم قول اردوی ۲۰۳ منصوری در همکاری مشترک آمریت تربیت بدنی و ورزش و آمریت تعلیم و تربیه لوای پیاده قول اردوی ۲۰۳منصوری با قهرمانی تیم کندک چهارم به پایان رسید.

در بازی نهایی این رقابت‌ها تیم‌های کندک چهارم و پنجم این لوا باهم رقابت کردند که تیم کندک چهارم با برنده شدن تاس در ۱۰ آور تعیین شده برای تیم حریف، با از دست دادن شش بازیکن، ۱۴۸ دوش هدف تعیین کرد، تیم کندک پنجم این هدف را پوره نتوانست و بر این اساس، تیم کندک چهارم برنده این رقابت‌ها شد.

قابل یاد آوریست که این رقابت‌ها حدود یک ماه ادامه داشت و در پایان از سوی مسوولان لوای دوم برای بازیکنان برتر تحایف اهدا شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۸
Background image

ورزشکار جودوی افغان پس از یک پیروزی و یک شکست از رقابت‌ها حذف شد

در بخش جودوی بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی ایچی-ناگویا در جاپان، حکمت‌الله رحمانی در وزن منفی ۶۶ کیلوگرام، نخستین رقابت خود را برابر حریف کمبودیايی با پیروزی پشت سر گذاشت؛ اما در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۵
Background image

غور؛ آغاز رقابت‌های فوتسال مکتب خصوصی سخا با اشتراک ۱۱ تیم در فیروزکوه

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۱ تیم مکتب‌ خصوصی سخا از سوی کميته ورزشی این مکتب‌ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروزکوه آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۲۰:۵۴
Background image

نورستان؛ آغاز رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی مندول

رقابت‌های عنعنوی الوس با اشتراک ۱۲ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، در مرکز ولسوالی مندول آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت‌ها. . .

BACK TO NEWS