بادغیس؛ مسابقات بایسکل سواری با اشتراک ۱۰ ورزشکار برگزار گردید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۶ - ۲۲:۵۰
بادغیس؛ مسابقات بایسکل سواری با اشتراک ۱۰ ورزشکار برگزار گردید

رقابت های بایسکل سواری از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس میان ۱۰ ورزشکار در فاصله ۷۰ کیلومتری در شهر قلعه نو برای مدت یک روز برگزار گردید.

هدف از برگزاری این مسابقات تشویق جوانان به رشته بایسکل سواری و شناسائی چهره های برتر عنوان گردیده است، که در اخیر از طرف آمریت ورزشی این ولایت برای ورزشکاران تحسین نامه نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۴:۱
Background image

رقابتهای فوتسال در ولایت لوگر به پایان رسید

نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش لوگر رقابتهای فوتسال را میان ۱۸ تیم در مجتمع ورزشی کاروان برگزار شده بود که با قهرمانی تیم سنگ شکن به فرجام رسید.

در بازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۴:۰
Background image

مراسم تشریح فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی در مورد جلوگیری از رواج‌های نادرست برگزار شد

ریاست دعوت و ارشادِ ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با همکاری این اداره، مراسمی را تحت عنوان «جلوگیری از رواج‌های نادرست» در پرتو فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۳:۵۸
Background image

برگزاری رقابت‌های پهلوانی میان ۵۰ پهلوان در ولسوالی برکی‌برک لوگر

رقابت‌های پهلوانی میان ۵۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون پهلوانی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی برکی‌برک این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها در کتگوری. . .

BACK TO NEWS