زابل ؛ رقابت‌های موتر سایکل سواری میان ۲۰ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۹:۲۴
زابل ؛ رقابت‌های موتر سایکل سواری میان ۲۰ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های موتر سایکل سواری تحت نام جام رمضان میان ۲۰ ورزشکار از سوی مدیریت بازی‌های ملی و عنعنوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل در منطقه‌ای سحرانی شهر قلات برگزار شد.

این رقابت‌ها که یک روز ادامه داشت در نتیجه هارون خپلواک مقام اول ،عصمت الله افغان مقام‌ دوم وشبیر احمد مقام‌ سوم را کسب کردند.

هدف از برگزاری این رقابت ها رشد ورزش موتر سایکل سواری یاد شده بود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۱۳
Background image

غور؛ رقابت های سنوکر با اشتراک ۴۰ تن در شهر فیروز کوه آغاز شد

رقابت های سنوکر با اشتراک ۴۰ تن از سوی نمایندگی فدارسیون سنوکر و بیلیارد در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروز کوه آغاز شد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۸
Background image

بلخ؛ رقابت‌های کورش میان ۷۰ پهلوان در ولسوالی چهار بولک برگزار شد

رقابت‌های شبانه کورش محلی میان ۷۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون سامبو کورش در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی چهار بولک این ولایت برگزار شد.

در پایان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۳
Background image

کاپیسا؛ رقابت های یونی فایت ورزش های رزمی با اشتراک ۱۲۰ تن در محمودراقی برگزار شد

رقابت های یونی فایت ورزش های رزمی با اشتراک ۱۲۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در مرکز شهر محمود راقی برگزار شد.

در این. . .

BACK TO NEWS