غور رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال ۳در۳ با اشتراک ۱۳ تیم در مرکز این ولایت آغاز شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - ۱۰:۹
غور رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال ۳در۳ با اشتراک ۱۳ تیم در مرکز این ولایت آغاز شد

رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال ۳در۳ میان ۱۳ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور و نماینده گی فدراسیون بسکتبال این ولایت در ورزشگاه مرکزی ولایت غور آغاز شد.

این رقابت‌ها که در دو رده‌ی سنی (جوانان و بزرگ‌سالان) برگزار شده است، هفت تیم « آریا، ستاره‌ها، چرخ فرقه، شاروالی، آینده‌سازان، سرخ‌پوشان و در خشان» در رده‌ی بزرگ‌سالان و شش تیم «شاروالی، آینده سازان، ستاره ها، آریا، سرخ پوشان و چرخ فرقه» در رده جوانان شرکت کرده و برای دو روز با هم رقابت‌خواهند کرد.

در بازی نخست این رقابت‌ها در رده‌ی سنی بزرگ‌سالان تیم آریا به مصاف تیم ستاره‌ها به میدان رفت که در نتیجه با تفاوت ۵-۷ ستاره‌ها را شکست داد و پیروز میدان شد.

در همین حال در بازی دوم این رقابت‌ها در رده‌ی سنی جوانان تیم شاروالی با نتیجه‌ی ۵-۷ تیم سرخ‌پوشان را از سد برداشت.

هدف از برگزاری این رقابت‌ها گرامی‌داشت از ۲۶ دلو (سی و پنجمین سال‌روز خروج آخرین سرباز قشون سرخ شوروی از افغانستان) عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۲:۲
Background image

مسابقات سنوکر میان ۲۴ بازیکن در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی به پایان رسید

رقابت‌های سنوکر از طرف مسئولین کلب ورزشی شاهین با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان بیست‌و چهار بازیکن که از ده روز به اینسو در ولسوالی جاغوری ادامه داشت، خاتمه یافت.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۲:۰
Background image

تخار؛ پایان رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۸۰ تن در ولسوالی اشکمش

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۸۰ تن از سوی نمایندگی فدارسیون ملی کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی اشکمش به پایان رسید.

در این رقابت ها ۴۰ تن با شکست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۱:۵۷
Background image

تخار؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی اشکمش

رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی اشکمش به پایان رسید.

در فینال این رقابت ها تیم عقابان. . .

BACK TO NEWS