پروان؛سمینار دو روزه‌ای به نام رشد و توسعه ورزش های ملی ،محلی و عنعنوی به‌ پایان رسید

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ - ۱۴:۴۵
پروان؛سمینار دو روزه‌ای به نام رشد و توسعه ورزش های ملی ،محلی و عنعنوی به‌ پایان رسید

سمینار که از سوی هئیت اعزامی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش برای مسوولان ورزشی و ورزشکاران ولایت پروان تحت نام رشد و توسعه ورزش‌های ملی، محلی و عنعنوی به مدت دو روز دایر گردیده بود به پایان رسید.

هدف این سمینار رشد توسعه و گسترش ورزش‌های ملی محلی و عنعنوی یاد شده بود.

در پایان این سمینار مسابقات در سه رشته میان ۱۰۰ ورزشکار در سه رده‌ی ورزشی از جمله غورسی، زوردستی و ریسمان کشی دایر گردید.

و در پایان مسابقات برای بازیکنان برتر این سه رشته از سوی رهبری ولایت پروان تقدیر نامه ها اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۵
Background image

زابل؛ رقابت‌های رزمی میان ۲۶ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های سبک توان ورزش‌های رزمی میان ۲۶ ورزشکار دو کلب، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ورزشکاران کلب استاد احمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۴
Background image

رقابت‌های کورش میان ۷۴ پهلوان در ولسوالی کلدار برگزار شد

رقابت‌های کورش محلی میان ۷۴ پهلوان از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی کلدار این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ۱۱ جوره مساوی شد و ۲۶ پهلوان دیگر با شکست‌دادن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۲
Background image

پکتیکا؛ رقابت‌های فوتبال میان ۳۰ تیم در شهر شرن آغاز شد

رقابت‌های فوتبال میان میان ۳۰ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در شهر شرن مرکز این ولایت آغاز شد و ۱۶ روز ادامه خواهد داشت.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم مش‌خیل تیم. . .

BACK TO NEWS