برگزاری ختم قرآن و جمع‌آوری اعانه برای زلزله‌ زدگان هرات از سوی اداره ورزش چهار ولایت کشور

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۰ - ۱۰:۱۵
برگزاری ختم قرآن و جمع‌آوری اعانه برای زلزله‌ زدگان هرات از سوی اداره ورزش چهار ولایت کشور

پروسه جمع‌آوری اعانه و ختم قرآن کریم برای زلزله‌زدگان ولسوالی زنده‌ جان ولایت هرات به منظور غم‌شریکی همدردی با زلزله‌زدگان این ولایت روز گذشته در ولایت‌های سرپل، هلمند، غور و سمنگان آغاز شد.

در این برنامه‌ها، که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش و فدراسیون‌های مختلف این ولایت ها به گونه‌ جداگانه برگزار شده، مسؤولان ورزشی، مسؤولان حکومتی، اطلاعات و فرهنگ، شاروالی و مقام این ولایت‌ها حضور داشتند.

در زلزله خوف‌ناکی که به روز شنبه گذشته در مربوطات ولایت هرات و ولسوالی‌ زنده‌جان رخ داد، بیشتر از ۳ هزار تن تلفات گرفت و این ولسوالی را تخریب کرد.

هم‌چنان قابل ذکر است که تمام اعانه‌های جمع‌آوری‌شده از سوی آمریت‌های تربیت بدنی و ورزش ولایت‌ها روز شنبه به مرکز ارسال و از این‌جا به منظور کمک به زلزله‌زدگان هرات به این ولایت فرستاده خواهد شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۱:۰
Background image

ورزشکار افغانستان برای حضور در ماراتن بین‌المللی کولمبو راهی سریلانکا شد

یک ورزشکار به نمایندگی از اتلتیک افغانستان، با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و حمایت مالی شرکت مخابراتی اتوما، برای اشتراک در بیستمین دور مسابقات بین‌المللی ماراتن. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۰:۵۷
Background image

بادغیس؛ برگزاری برنامه بایسکل‌دوانی تیم این ولایت از قلعه‌نو تا بند سبزک

تیم بایسکل‌دوانی ولایت بادغیس در یک برنامه ورزشی از سوی فدراسیون بایسکل‌رانی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، مسیر حدود ۵۰ کیلومتری قلعه‌نو، مرکز ولایت بادغیس تا بند. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۰:۵۱
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت‌های ووشو با اشتراک ۵۰ تن در شهر تالقان

رقابت‌های ووشو با اشتراک ۵۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران در کتگوری های. . .

BACK TO NEWS