بادغیس؛ برگزاری برنامه بایسکل‌دوانی تیم این ولایت از قلعه‌نو تا بند سبزک

org_admin
جمعه ۱۴۰۵/۷/۱۰ - ۲۰:۵۷
بادغیس؛ برگزاری برنامه بایسکل‌دوانی تیم این ولایت از قلعه‌نو تا بند سبزک

تیم بایسکل‌دوانی ولایت بادغیس در یک برنامه ورزشی از سوی فدراسیون بایسکل‌رانی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، مسیر حدود ۵۰ کیلومتری قلعه‌نو، مرکز ولایت بادغیس تا بند سبزک را رکاب زدند.

این برنامه با هدف ترویج ورزش، تشویق جوانان به بایسکل‌دوانی، ایجاد روحیه نشاط و تقویت فرهنگ ورزش و زندگی سالم، در مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۷:۳۷
Background image

زابل؛ آغاز سمینار ارتقایی ظرفیت دینی با اشتراک ۲۰۰ تن در شهر قلات

آغاز سمینار ارتقایی ظرفیت دینی با اشتراک ٢۰۰ تن، از سوی ریاست دعوت و ارشاد ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات آغاز شد.. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۷:۳۰
Background image

مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۳۰ پهلوان در مرکز ولایت بغلان برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان و با اشتراک ۳۰ پهلوان از مرکز و ولسوالی‌های این ولایت در استدیوم ورزشی شهر پلخمری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۷:۲۹
Background image

نخستین سمینار آموزشی مدیریت و توسعه ورزش در مکاتب، مدارس و پوهنتون‌ها ولایت تخار برگزار گردید

نخستین دور سمینار آموزشی مدیریت و توسعه ورزش در مکاتب، مدارس و پوهنتون‌ها با اشتراک ۳۵ تن از نمایندگان فدراسیون‌های ورزشی و معاونان فنی آنان، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار،. . .

BACK TO NEWS