برگزاری مسابقات جوجیتسو میان کلپ‌های ورزشی ولایت هرات با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار

org_admin
شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۷:۶
برگزاری مسابقات جوجیتسو میان کلپ‌های ورزشی ولایت هرات با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار

رقابت‌های جوجیتسو میان کلپ‌های ورزشی ولایت هرات از سوی فدراسیون جوجیتسو این ولایت، با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش هرات، با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در تالار آمو برگزار شد.

در این رقابت‌ها، ورزشکاران از کلپ‌های ورزشی شهر هرات و ولسوالی‌های این ولایت، به‌گونه تک‌فایت با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان، ۵۰ ورزشکار موفق به کسب عنوان و مدال شدند.

هدف از برگزاری این مسابقات، تشویق ورزشکاران، شناسایی استعدادهای برتر، رشد و توسعه رشته جوجیتسو و ایجاد انگیزه در میان جوانان برای حضور گسترده‌تر در عرصه ورزش عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۰
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های والیبال با اشتراک چهار تیم در ولسوالی ینگی قلعه

رقابت‌های والیبال با اشتراک چهار تیم از سوی نمایندگی فدراسیون والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی ینگی قلعه ‌برگزار شد.

در فینال این رقابت‌ها تیم کند. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۱:۵۵
Background image

مسابقات والیبال میان چهارده تیم در مرکز ولایت غزنی به پایان رسید

رقابت‌های والیبال تحت نام جام زیر سن ۲۲ سال از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۴ تیم از مرکز و ولسوالی‌های این ولایت که از مدت ۱۵ روز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۱:۵۱
Background image

هرات؛ آغاز جام اتحاد و همدلی فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم و جام حذفی فوتبال با حضور ۸ تیم در ولسوالی کشک رباط‌سنگی

جام اتحاد و همدلی فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم و جام حذفی فوتبال با حضور هشت تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در ولسوالی کشک رباط‌‌‌. . .

BACK TO NEWS