هلمند؛ رقابت‌های کرکت تیپ‌بال میان پنج تیم در ولسوالی نوزاد آغاز شد

org2_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۲۴
هلمند؛ رقابت‌های کرکت تیپ‌بال میان پنج تیم در ولسوالی نوزاد آغاز شد

آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، رقابت‌های کرکت تیپ‌بال را میان پنج تیم در ولسوالی نوزاد این ولایت آغاز کرد که به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها، تیم آزاد اتلان از هدف تعیین‌شده ۱۵۵ دوش خود با موفقیت دفاع کرد و با برتری ۱۴ دوشی، تیم افغان جوانان را شکست داد و نخستین پیروزی این مسابقات را به نام خود ثبت کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۶ - ۹:۴۴
Background image

جوزجان؛ رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم در ولسوالی خماب برگزار شد

رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در ولسوالی خماب برگزار شد.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم باش. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۶ - ۹:۴۲
Background image

سمنگان؛ برگزاری رقابت های توپ دنده با اشتراک هشت تیم در دره‌صوف پایین

رقابت های توپ دنده با اشتراک هشت تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در ولسوالی دره‌صوف پایین برگزار شد.

در این رقابت ها تیم ، تیم امید لبابی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۶ - ۹:۴۱
Background image

تخار؛ برگزاری مسابقات منتخبه کیک بوکسینگ با اشتراک ۶۰ تن در شهر تالقان

دومین دور مسابقات منتخبه کیک بوکسینگ با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آرمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

این رقابت ها که. . .

BACK TO NEWS