کوهنوردان ولایت‌های غور و بامیان در سلسله کوه‌های ولسوالی شهرک ولایت غور صعود نمودند

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۵:۱۱
کوهنوردان ولایت‌های غور و بامیان در سلسله کوه‌های ولسوالی شهرک ولایت غور صعود نمودند

پانزده تن از کوهنوردان ولایت‌های غور و بامیان از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور در سلسله کوه های ولسوالی شهرک این ولایت به‌طور مشترک در مدت یک روز صعود نمودند.

این ورزشکاران به شکل مشترک در سلسله کوه های دره منارجام واقع در ولسوالی شهرک این ولایت به ارتفاع ۳۱۰۰ متری صعود نمودند.

هدف از برگزاری این برنامه ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران ولایت‌های غور و بامیان و توسعه این رشته ورزشی عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۱۳
Background image

بامیان؛ صعود تیم کوهنوردی این ولایت به ارتفاعات کوه بابا در مرکز

تیم چهار نفره کوهنوردی این ولایت، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، موفق به صعود به ارتفاعات کوه بابا در بامیان شد.

این تیم فاصله ۵۱۴۰. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۴:۳۵
Background image

مسابقات سنگ‌گیرک با اشتراک هشت تیم در ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی سنگ‌گیرک از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان هشت تیم برای مدت یک روز در ولسوالی شهرستان دایر گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

تخار؛ پایان رقابت های والیبال با اشتراک ۲۱ تیم در ولسوالی فرخار

رقابت های والیبال با اشتراک ۲۱ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی فرخار برگزار شد.

در فینال این رقابت ها تیم کندال به. . .

BACK TO NEWS