رقابتهای ورزش های رزمی سبک او سپورت میان ۱۲۰ ورزشکار در کاپیسا برگزار شد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۳:۱۵
رقابتهای ورزش های رزمی سبک او سپورت میان ۱۲۰ ورزشکار در کاپیسا برگزار شد

نمایندگی فدراسیون ورزش های رزمی در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش کاپیسا رقابتهای این رشته را در سبک او سپورت میان ۱۲۰ ورزشکار از هفت ولایت برگزار شد.

در اخیر این مسابقات ورزشکاران کاپیسا مقام اول، پروان مقام دوم و ورزشکاران کابل مقام سوم را به خود اختصاص دادند.

هدف از برگزاری این مسابقات تشویق جوانان به ورزش و همبستگی میان ورزشکاران ولایات بوده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۲۱
Background image

مسابقات والیبال میان ۲۲ تیم در مرکز ولایت غزنی به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان بیست‌و دو تیم از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت که از یک هفته به اینسو در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

مسابقات فوتبال زیر سن بیست سال میان ۱۲ تیم در ولسوالی سوزمه قلعه ولایت سرپل به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال زیر سن بیست سال تحت عنوان جام مینی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل و با اشتراک دوازده تیم که از بیست روز به اینسو ادامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۱۵
Background image

مسابقات فوتسال با اشتراک ۲۷ تیم در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی آغاز گردید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام جاغوری کپ از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت غزنی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان بیست‌و هفت تیم برای مدت یک ماه در ولسوالی جاغوری راه. . .

BACK TO NEWS