زابل؛ رقابت‌های فوتبال میان ۱۶ تیم در ولسوالی شاجوی آغاز شد

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۸:۴۷
زابل؛ رقابت‌های فوتبال میان ۱۶ تیم در ولسوالی شاجوی آغاز شد

رقابت‌های جام اتحاد فوتبال میان ۱۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در ولسوالی شاجوی این ولایت آغاز شد.

در بازی نخست این رقابت‌ها، تیم ترنگ اتلان تیم استقلال لودین را ۵/۰ شکست داد و پیروزی را از آن خود کرد.

قابل یادآوریست که این رقابت‌ها حدود سه هفته ادامه خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۵:۲۵
Background image

زابل؛ رقابت‌های رزمی میان ۲۲ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های سبک توان ورزش‌های رزمی میان ۲۲ ورزشکار دو کلب از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها در کتگوری سنی نوجوانان و جوانان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۵:۱۹
Background image

پکتیکا؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۲۵ تیم در ولسوالی سروضه به پایان رسید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۲۵ تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در ولسوالی سروضه این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم عزت‌الله به پایان رسید.

در بازی نهایی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۵:۰
Background image

کندز؛ رقابت‌های والیبال میان ۱۰ تیم در ولسوالی علی‌آباد به پایان رسید

رقابت‌های والیبال میان ۱۰ تیم که از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در ولسوالی علی‌آباد این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم حکیم زدران به پایان رسید.

در بازی نهایی این. . .

BACK TO NEWS