مسابقات فوتبال میان ۲۴ تیم در ولسوالی غوربند ولایت پروان به پایان رسید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۴:۴۹
مسابقات فوتبال میان ۲۴ تیم در ولسوالی غوربند ولایت پروان به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام عیدی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان و با اشتراک بیست‌و چهار تیم که از چندی به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم یاران حیاتی خاتمه یافت.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم‌های یاران حیاتی و اتحاد غوربند صورت گرفت، که در نتیجه تیم یاران حیاتی با تفاوت ۳ـ۴ گول تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود کرد.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش فوتبال، تشویق جوانان به ورزش و دوری آنها از مواد مخدر عنوان گردیده است، که در اخیر برای تیم‌ها و ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید‌.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۹
Background image

پنج میدان ورزشی در ولایت لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

پنج میدان ورزشی در ولایت لوگر، شامل چهار میدان والیبال و یک میدان فوتبال، در ولسوالی‌های برکی برک، محمدآغه و مرکز این ولایت، با ارزش مجموعی ۵.۶ میلیون افغانی افتتاح و به بهره‌برداری. . .

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۸
Background image

سفر دوچرخه‌سواری از هرات تا کابل با پیام همدلی و تلاش آغاز شد

میوند فضلی و سیدشاه ودودی، عضو تیم ملی باسکتبال افغانستان و از ورزشکاران بلندقد کشور، سفر دوچرخه‌سواری حدود ۱۱۰۰ کیلومتری خود از هرات تا کابل را آغاز کردند.

این سفر شام چهارشنبه، ۲۵. . .

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۶
Background image

اکرام امیری قهرمان رقابت‌های سنوکر میان کلپ‌های شهر کابل شد

رقابت‌های سنوکر میان ورزشکاران کلپ‌های مختلف شهر کابل از سویی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۹۴ ورزشکار و به میزبانی کلپ ورزشی سنوکر بال طلایی،. . .

BACK TO NEWS