لغمان؛ رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان ۳۲ تیم در ولسوالی قرغیو به پایان رسید

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۵:۸
لغمان؛ رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان ۳۲ تیم در ولسوالی قرغیو به پایان رسید

رقابت‌های تپ‌بال کریکت میان ۳۲ تیم که یک ماه پیش از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لغمان، در ولسوالی قرغیو این ولایت آغاز شده بود، با قهرمانی تیم احمد سیر به پایان رسید.

در بازی نهایی این رقابت‌ها، تیم احمد سیر از ۱۷۳ دوش هدف خود دفاع کرد و با تفاوت ۴۲ دوش، تیم علی تره‌خیل را شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۷
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های ریسمان کشی در قریه کلفگانی ولسوالی ینگی قلعه

رقابت های ریسمان کشی با اشتراک ۲۲ تن در قالب چهار تیم از طرف مديريت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربيت بدنی و ورزش ولايت تخار، در قریه کلفگانی ولسوالی ینگی قلعه برگزار شد.

اي. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های دوش در قریه کلفگانی ولسوالی ینگی قلعه

رقابت های دوش با اشتراک ۲۵ تن از طرف نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربيت بدنی و ورزش ولايت تخار، در قریه کلفگانی ولسوالی ینگی قلعه برگزار شد.

در اين رقابت‌ها گلاب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۵:۳۹
Background image

بغلان؛ پایان رقابت های والیبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی برکه

رقابت های والیبال با اشتراک ۱۰ تیم از سوی مدیریت ورزشی ولسوالی برکه در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، در ولسوالی برکه به پایان رسید.

در فینال این رقابت ها تیم والیبال. . .

BACK TO NEWS