دایکندی؛ مسابقات دست کشتی با اشتراک ۲۱ ورزشکار در ولسوالی خدیر برگزار گردید

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۱:۳۲
دایکندی؛ مسابقات دست کشتی با اشتراک ۲۱ ورزشکار در ولسوالی خدیر برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی دست کشتی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان بیست‌ویک ورزشکار از نقاط مختلف ولسوالی خدیر این ولایت برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده حافظ احمدی با بیشترین امتیاز مقام اول و علی احمد شجاعی مقام دوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات ترویج و حفظ ورزش‌های بومی میان ورزشکاران عنوان گردیده است، که در اخیر برای بازیکنان برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۵۶
Background image

برگزاری رقابت‌های فری رنینگ پارکور میان ۱۳ ولایت در خوست

رقابت‌های فری رنینگ پارکور میان ۱۰۰ ورزشکار ۱۳ ولایت از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت خوست، در پارک پشتونستان از مربوطات مرکز این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها ۱۰۰ ورزشکار در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۵۳
Background image

مشت زن افغان در بازی‌های المپیکی آسیایی برابر حریف کوریایی جنوبی شکست خورد

در رقابت‌های مشت زنی بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی در ناگویا آیچی جاپان، محمد ابراهیم فروتن، ورزشکار افغان در وزن ۷۰ کیلوگرام، با نتیجه ۱ بر ۴ برابر حریف خود از کوریای جنوبی شکست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۴۸
Background image

مسابقات پهلوانی در ولسوالی فیض‌آباد ولایت جوزجان برگزار شد

رقابت‌های پهلوانی از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان و با حضور ۹۰ ورزشکار در قریه نورآباد ولسوالی فیض‌آباد این ولایت برگزار شد.

در انجام. . .

BACK TO NEWS