بلخ؛ سمینار عملی و نظری کیک‌بوکسینگ برای بیست تن از مربیان و داوران برگزار گردید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۰:۱۱
بلخ؛ سمینار عملی و نظری کیک‌بوکسینگ برای بیست تن از مربیان و داوران برگزار گردید

سمینار عملی و نظری نمایندگی فدراسیون کیک‌بوکسینگ ولایت بلخ با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت با اشتراک ۲۰ تن از داوران و مربیان این رشته برای مدت یک روز در تالار این ریاست دایر گردید.

در این سمینار اشتراک‌ کنندگان با تازه‌ترین اصول، قوانین و تکنیک‌های داوری و مربیگری آشنا شده و تمرینات عملی و نظری مربوطه را فرا گرفتند.

هدف از برگزاری این برنامه، ارتقای توانایی‌های فنی و داوری، ایجاد هماهنگی بیشتر میان مربیان و داوران، و آماده‌سازی آنان برای رویدادهای ورزشی آینده عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۵۶
Background image

برگزاری رقابت‌های فری رنینگ پارکور میان ۱۳ ولایت در خوست

رقابت‌های فری رنینگ پارکور میان ۱۰۰ ورزشکار ۱۳ ولایت از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت خوست، در پارک پشتونستان از مربوطات مرکز این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها ۱۰۰ ورزشکار در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۵۳
Background image

مشت زن افغان در بازی‌های المپیکی آسیایی برابر حریف کوریایی جنوبی شکست خورد

در رقابت‌های مشت زنی بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی در ناگویا آیچی جاپان، محمد ابراهیم فروتن، ورزشکار افغان در وزن ۷۰ کیلوگرام، با نتیجه ۱ بر ۴ برابر حریف خود از کوریای جنوبی شکست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۴۸
Background image

مسابقات پهلوانی در ولسوالی فیض‌آباد ولایت جوزجان برگزار شد

رقابت‌های پهلوانی از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان و با حضور ۹۰ ورزشکار در قریه نورآباد ولسوالی فیض‌آباد این ولایت برگزار شد.

در انجام. . .

BACK TO NEWS