هرات؛ مسابقات پانکرینش با اشتراک ۱۳۰ ورزشکار برگزار گردید.

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۳:۲۱
هرات؛ مسابقات پانکرینش با اشتراک ۱۳۰ ورزشکار برگزار گردید.

رقابت‌های پانکریشن تحت عنوان کمربند طلایی طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان ۱۳۰ ورزشکار از ۳ زون کشور و از اوزان مختلف برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ورزشکاران ولایت هرات با بیشترین امتیاز مقام قهرمانی را از آن خود نموده و ورزشکاران ولایت کابل به مقام نائب قهرمانی دست یافتند.

هدف از برگزاری این رقابت‌ها ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران و تشویق جوانان به ورزش پانکریشن عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۱:۳۲
Background image

عمر زواک هرات و سرخ‌پوشان خوافی در ادامه لیگ قهرمانان فوتبال به پیروزی رسیدند

در ادامه فصل ششم لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان روشن، که از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور از ۱۹ سنبله آغاز شده و هم‌چنان ادامه دارد، دو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۱:۲۸
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی!

دعوت‌نامه مطبوعاتی!

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۱:۲۵
Background image

ووشوکاران افغان دو مدال برنز را قطعی کردند؛

در بازی‌های آسیایی المپیکی که به میزبانی جاپان برگزار می‌شود، ووشوکاران افغان، محمد خالد هوتک و حامد اشرفی، با شکست دادن حریفان اندونیزیایی خود، به مرحله بعدی این رقابت‌ها راه یافتند و. . .

BACK TO NEWS